TALABALARDA IJODIY QOBILYATNI RIVOJLANTIRISH VA TADBIRKORLIKKA YO‘NALTIRISHDA TO‘GARAKLARNING AHAMIYATI - Bozorov, Farhod (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Mazkur maqolada talabalarda ijodiy qobilyatni rivojlantirish va tadbirkorlikka yo‘naltirishda tasviriy san’at to‘garaklarining ahamiyatini tadqiq eta borib, yosh avlodda tadbirkorlik ko‘nikma va malakalarini takomillashtirish, ularni iqtisodiy jihatdan mustaqil bo‘lish malaklarini shakllantirishga qaratildi. Mamlakatimizda yosh avlodni barkamol qilib tarbiyalash, ularning hayotga mustaqil qadam qo‘yishlari uchun barcha zarur sharoitlarni yaratishga qaratilgan tizimli ishlar haqida ham so‘z yuritilgan.