BOSHLANG’ICH TA’LIM JARAYONIDA ZAMONAVIY DARSLAR VA ULARNI TASHKIL ETISH METODIKASI - Qayumova, Ra'no (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Maqolada boshlang’ich ta’lim jarayonida zamonaviy darslar va ularni tashkil etish metodikasi haqida ma’lumotlar bayon etilgan