КАЛТАМИНОР ИНШООТИ МЕМОРЧИЛИГИГА ОИД - Раҳмонов Б.С, Раҳмонов Б.С; Каттакишиев Б, Каттакишиев Б; Самандаров А.И, Самандаров А.И (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Мақолада Хива “Ичон-қалъа” тизимидаги Калта минор иншоотида олиб борилган ўлчов натижаларидан айримлари, тўпланган маълумотлар таҳлили келтирилган.