TARIXIY OBIDALARNI SAQLASHDA ESTETIK TARBIYA MUHIM AHAMIYATGA EGA - Jalolov, Shavkat; Misirova, Ozoda (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Tarixiy obidalarni asrab-avaylashda estetik tarbiya muhim ahamiyatga Egabarqaror: ushbu maqolada o‘zbek xalqining madaniy merosi tarixi, milliy ustalarning tajribasi, bilim va ko‘nikmalari asosida avloddan-avlodga o‘tib kelayotgan tarixiy me'moriy obidalar tarixi yoritilgan