ELEKTRON AXBOROT TA’LIM RESURSLARINI O‘QUV JARAYONIGA JORIY ETISH - Azamat, Umirov (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Mazkur maqola elektron axborot texnologiyalari haqida bo‘lib, talabalarga hozirgi kunda elektron axborot resurslaridan foydalanish, ta’limning zamonaviy ishlab chiqarish bilan integratsiyalashuvi muhim ahamiyat kasb etmoqdaligi asoslangan.