БАДИИЙ ТАЪЛИМНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА МУЗЕЙЛАР БИЛАН ИНТЕГРАЦИЯНИНГ РОЛИ - Jo`rayev, Hamza (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Тасвирий санъат укитувчиларини тайёрлашда бадиий таълим салмокли урин эгаллайди. Таълимнинг тегишли боскичларидаги амалий машгулотлотларни кургазма заллари, тасвирий санъат галереялари ва музейларда олиб борилиши самарали натижалар беради. Тезисда шундай масалалар ёритлган.