MUHANDISLIK GRAFIKASI FANINI O‘RGANISH JARAYONIDA INTERFAOL TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Radjabov, Mansur (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqola oliy ta'lim tizimida interaktiv va multimedia texnologiyalaridan foydalangan holda muhandislik grafikasi fanini o‘rganishga bag'ishlangan.