LOYIHALASHTIRISH VA PROYEKSIYALASH USULLARI HAQIDA - Ko‘kiyev, Boburmirzo (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Talabalarning loyihalash qobiliyatlarini grafik dasturlar va 3D printer va boshqa dasturlardan foydalanib rivojlantrish.