MUZEY EKSPOZITSIYADA DO‘PPILARNI NAMOYISH ETISH: MUAMMOLAR VA UZVIYLIGINI TA’MINLASH ISTIQBOLLARI - Nurullayeva , Zulayho (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada milliy bosh kiyimi-do‘ppilarning O‘zbekiston muzeylarida namoyish etilishi masalalari, do‘ppilarni namoyish etishning yutuq va kamchiliklari, nazariy va amaliy jihatdan zarur tavsiyalar berilgan.