BIRINCHI SINF O‘QUVCHILARINING MUSIQIY SALOHIYATIGA UYG’UN METODLAR - Avliyoqulov, O‘ktam (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Maqolaning mazmuni birinchi sinf o‘quvchilarining musiqiy salohiyatiga uyg’un metodlarning yaralishi, o‘quvchilar fanni o‘zlashtirishida va o‘qituvchi mavzuni chuqur yetkazib berishida katta ahamiyat kasb etishi xususida boradi.