ИМИТАЦИОН ВИРТУАЛ ВОСИТАЛАР ЁРДАМИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАЗМУНИ. - Рахмонов Ф. Г. , Рахмонов Ф. Г. (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ушбу мақолада махсус фанларни ўқитиш жараёнида имитацион виртуал таьлим воситалари ёрдамида талабаларнинг касбий тайёргарлигини такомиллаштиришнинг ўзига хос қулайлик томонлари ёритилган