KOMPOZITSION FAOLIYATDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Qorjovov, Bobur (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
maqolada, o‘quvchilarni kompozitsion faoliaytga o‘rgatish va badiiy-estetik didni oshirishda interfaol metodlardan foydalanish, xususan “So‘z va tasvir” interfaol metodidan foydalanish yo‘llari keltirilgan.