TASVIRIY SAN`AT DARSLARINING AMALIY QISMLARINI MUSIQA BILAN BOG`LAB ILHOMLANTIRISH - Xolbekova, Baxtigul (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Tasviriy san`at darslarini tashkil etish va musiqa bilan bog`lab, dars jarayonida yoqimli musiqa qo`yish orqali o`quvchilarni ilhomlantirish borasida fikr bildiriladi.