QALAMTASVIR MASHG’ULOTLARIDA KOMPOZITSIYANING AHAMIYATI - Komoldinov, Sirojiddin (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada qalamtasvirning o`ziga xos jihatlari haqida so‘z boradi. Qalamtasvirda kompozitsiya ishlashning qonuniyatlari, ishlash vositalari,yo‘llari, bosqichlari hamda kompozitsiya ishlash uchun ilmiy va amaliy tavsiyalar berilgan.