INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB, MUHANDISLIK GRAFIKASI O‘QITUVCHISINING METODIK TAYYORGARLIGINI OSHIRISH - Adilov , Pulat; Isoqjonova, Malika (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Mazkur maqolada muhandislik grafikasini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish va ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni hamda ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, ushbu maqolada ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash samarasi haqida fikr yuritilgan va oliy ta’lim muassasalarida ta’lim jarayoniga yangicha yondashish borasida takliflar berilgan.