ЎҚУВЧИЛАРИДА БАДИИЙ-ИЖОДИЙ ҚОБИЛИЙҚТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕТОДИКАСИ - Gulmurodova, Durdona (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ўқитувчиларининг ижодий ишлари билан кўргазма ва танловлардаги фаол иштироки келажакдаги фаолияти учун зарур бўлган бадиий-ижодий қобилиятларининг ривожланиши xaмда тўгаракларида амалда бажариш орқали тадбиркорлик кўникмаларини шакллантириш, ривожлантиришга қаратилган.