STEAM TEXNOLOGIYASINING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI - Rahmatova, Kumush (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Maqola STEAM texnologiyasi xususida bo’lib, unda STEAM yondashuvining mazmun-mohiyati va STEAM yondashuvlaridan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.