CHIZMALAR BAJARISHDA AutoCAD GRAFIK DASTURIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI HAQIDA - Xo`jaqulov, Elbek (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Maqolada umumiy o`rta ta`lim maktablarining tasviriy san’at va chizmachilik fani o‘qituvchisi Muhandislik kompyuter grafikasi fani bo‘yicha chuqur bilimga ega bo‘lishi kerak ekanligi haqida so`z boradi.