BО‘LAJAK ARXITEKTOR MUHANDISLARNI TAYYORLASHDA KONSTRUKTORLIK-TEXNOLOGIK KOMPETETLIGINI RIVOJLANTIRISH - Ochilov , Alisher; Usmonov, Avazbek (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Bо‘lajak arxitektura (tarmoqlar va sohalar) sohasida oliy ta’lim muassalarida ta’lim olayotgan muhandis konstruktor-texnologiklar kompitetligini rivojlantirishni takomillashtirish jarayonida turli metodlar gurlaridan foydalanib yangi bano va inshoatlarni loyilashda yagicha yondashuvlardan foydalanish.