ABU NASR FAROBIYNING GEOMETRIK YASASHLARINI MUHANDISLIK GRAFIKASIDA O‘QITISHNING SAMARALI USULLARI - Omonov, Qavmiddin (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada Abu Nasr Farobiyning geometrik yasashlarini Muhandislik grafikasida zamonaviy grafik dasturlar orqali tez va oson bajarilishi hamda girixlarni shakllantirishda kompyutеr grafikasining Auto CAD grafik dasturlarida va talabalarning grafik savodxonligini oshirishda animatsion ko‘rinishlarda bajarilishi haqida ma’lumotlar kеltirilgan.