O‘QITUVCHILARNING JISMONIY TARBIYA VA SPORT FAOLIYATIGA OID KO‘NIKMA VA MAHORATLARINI SHAKLLANTIRISH - Atavullayev, Behzod (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada talabalarda jismoniy madaniyat faoliyatlarini pedagogik modellashtirish metodikasini takomillashtirish bo‘yicha ishlar yoritib berilgan