TALABALARNI PERSPEKTIV TASVIR BAJARIShGA O‘RGATIShNING DIDAKTIK TA’MINOTINI TAKOMILLAShTIRISh - Valiyev, A’zamjon (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Mazkur maqolada talabalarda perspektiv tasvir bajarishga oid bilim, ko‘nikmani shakllantirish va rivojlantirishga oid metodik tavsiyalar keltirilgan. Shuningdek, oddiy geometrik shakllarning perspektivasidagi o‘ziga xosliklar va uni talabalar to‘laqonli anglay bilishidagi muammolar va yechimlar haqida fikr yuritilgan.