INTERYER DIZAYNINI LOYIHALASH VA UNING PERSPEKTIV TASVIRINI QURISHNI O‘QITISHDA SAMARADORLIKKA ERISHISH OMILLARI - Xakimjonova , Dilxavas (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada interyer dizayni haqida umumiy ma’lumot, shuningdek, loyihalash va uni perspektiv tasvirini qurishni o‘qitishdagi muammo va kamchiliklar hamda sifatli kadrlar tayyorlashda e’tibor qaratish lozim bo‘lgan masalalar haqida fikr yuritilgan.