O‘RAL TANSIQBOYEV IJODIDA KOMPOZITSIYA MASALALARI - Maxmudov, Mirali (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Kompozitsiya mashg‘ulotlarida O‘rol Tansiqboyev asarlarini talaba yoshlarga nusxa ko‘chirtirish orqali kompozitsiya qonuniyatlarini o‘rgatish, san’at asarlarini yaratishda kompozitsiyaning ahamiyati va dolzarbligi masalalari yoritilgan.