ИСЛОМ КАРИМОВ ХОТИРАСИНИ АБАДИЙЛАШТИРИШГА ҚАРАТИЛГАН ТАДБИРЛАР ВА БУ БОРАДА САНЪАТНИНГ ИМКОНИЯТЛАРИ - АРУШАНОВА, Манушак (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Мазкур мақолада Ислом Каримов хотирасини абадийлаштиришга қаратилган тадбирлар ва бу борада санъатнинг имкониятлари ҳақида маълумот берилган. Бундан ташқари, машҳур рассомларимиз, ҳайкалтарошларимиз томонидан яратилган санъат асарлари ҳақида фикр билдирилган.