O‘QUVCHI-YOSHLARNING MA’NAVIY OLAMINI RIVOJLANTIRISHDA XALQ AMALIY BEZAK SAN’ATI ASARI NAMUNALARINING AHAMIYATI. - Shovdirov, Sunnat; Hikmatova, Maftuna (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada, o‘quvchi-yoshlarni ma’naviy olamini rivojlantirish va boyitishda, xalq amaliy bezak san’ati asarlari namunalarining o‘rni va ahamiyati hamda uni badiiy ta’limda o‘qitishga doir fikrlar, taklif va xulosalar havola qilingan.