OLIY PEDAGOGIK TA’LIM TIZIMIDA QALAM TASVIR FANINI O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Axmedov, Dilmurod; Kuchkorova, E’zoza (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Maqolada har qanday o‘quv predmetining rivojlanishi tarixiy rivojlanish jarayonlari bilan bevosita bog‘liqligi. Badiiy akademik maktab yo‘nalishida o‘quvchilarni faqatgina bilim va ko‘nikmalar bilangina qurollantirish emas, balki ijodiy faoliyatda ham ishtirok ettirish ko‘zda tutiladi. Shu va shunga o‘xshash masalalarning qisqacha bayoni.