IJODKORLIK - О’ZLASHTIRISHNING ENG MURAKKAB AQLIY QOBILIYATIDIR - Sharipova, Sharofat (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Annotatsiya: Ijodkorlik – bu har bir insonni ichki dunyosida yashirinib yotgan vulqon kabi, kun kelib bir turtki asosida uyg’onib ketadigan ichki hissiyotdir. Ushbu hissiyotni ijodiy tomonga yo‘naltirish, go‘zallik va qulaylik yaratish uchun turli xil yondoshuvlar, g’oyalar yordamga kelishi orqali aniqlanadi.