ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯСИДА ТАСВИРИЙ САНЪАТ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ АҲАМИЯТИ - Имоматова , УмидаУмида (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Мақолада умумтаълим мактаблари, чунончи, тасвирий санъат фанини ўқитишдаги ечимини кутаётган долзарб муаммолар тавсифлаб берилади. Шунингдек уни бартараф этишда мутахассислик фани ўқитувчисининг ўрни асослаб берилади.