UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA “TEXNOLOGIYA” DARSLARINING TASHKIL ETILISHINING ASOSIY MAQSAD VA VAZIFALARI. - Raxmatov, A’zam (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Bu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida Texnologiya darslarining tashkil etilishining asosiy maqsad va vazifalari ko‘rsatib o‘tilgan.