TASVIRIY SAN’ATDA O‘ZBEK MILLIY DOSTONCHILIGI QAXRAMON OBRAZLARINING, O‘ZIGA XOS TARZDA TASVIRLANISHI - O‘tayev, Asror (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Maqolada O‘zbekiston tasviriy san’atida halq og‘izaki ijodining tasvirlanishi o‘zbek halq qahramonlari betakror obrazlarining badiiy tahlili va uning ma’naviy asoslari, milliy qadriyatlarimiz borasidagi o‘rni, tarixiy ahamiyati, haqida so‘z borgan.