CHIZMACHILIK DARSLARIDA AMALIY SAN’AT ELEMENTLARIDAN FOYDALANIB TARKIBIDA TUTASHMA ELEMENTLAR QATNASHGAN NAQSH NAMUNALARINI CHIZISH. - Toshpulatov F. U. , Toshpulatov F. U. (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ushbu maqolada chizmachilik, amaliy san’at va muhandislik grafikasi fanlarini o‘qitishda uzviylik didaktik tamoyil bo‘lib, u ta’lim mazmunini ifodalovchi o‘quv rejalari, dastur, darsliklarda o‘quv materiallarining bir-biri bilan mantiqiy bog’liq bo‘lishini, avval o‘zlashtirilgan bilimlarga tayangan holda keyingilarini o‘zlashtirishga tayyorlashni, bo‘lajak mutaxassislarda ta’limning har bir bosqichida ma’lum darajada bilim, ko‘nikma va malakalarni shakllantirilishi xaqida so‘z boradi.