TASVIRIY SANA’T JANRLARINING RIVOJLANISHI - Mamatqulov, Ilhomjon (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Annotatsiya kalit so‘zlar: portret, avtoportret manzara, janr botalist