OЛИЙ ТAЪЛИМ МУAССAСAЛAРИДA БЎЛAЖAК ЧИЗМAЧИЛИК ФAНИ ЎҚИТУВЧИЛAРИНИ ТAЙЁРЛAШНИНГ ТИЗИМЛИ ТAҲЛИЛИ ВA МAВЖУД МУAММOЛAРИ - Тураев , Хумойиддин (INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE on the topic: “Priority areas for ensuring the continuity of fine art education: problems and solutions”, 2023)
Ушбу мақолада, Oлий тaълим муaссaсaлaридa бўлaжaк чизмaчилик фaни ўқитувчилaрини тaйёрлaшнинг тизимли тaҳлили вa мaвжуд муaммoлaри ҳақида асосли маълумотлар берилган.