ДАВЛАТ-ХУСУСИЙ ШЕРИКЛИК – МАМЛАКАТДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА - Туйчиев , Анваржон (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
ДАВЛАТ-ХУСУСИЙ ШЕРИКЛИК – МАМЛАКАТДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА