TURIZM SOHASIDA MARKETING SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Abdurashidov, Sherzod; Raimova , Muborak (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
Maqolada turizm sohasida marketing samaradorligini oshirish yo‘llari yoritiladi.