MILLIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA TARIXIY OBIDALARINING O‘RNI - Narziyeva, Laylo (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada milliy turizmni rivojlantirishda tarixiy obidalarning o‘rni haqida fikrlar berilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan. Maqolada ba’zi tarixiy obidalar haqida ma’lumotlar berilgan. Maqola oxirida xulosa berilgan.