ACTUAL ISSUES OF APPLICATION OF INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGIES IN THE DEVELOPMENT OF TOURISM - Islomova, Zahro (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
: Ushbu maqola turizmda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini (AKT) integratsiyalashning afzalliklari va muammolarini o‘rganadi. Bu raqamli tafovut, kiberxavfsizlik, maxfiylik muammolari, texnologiyani qabul qilish va barqarorlik kabi muammolarni hal qilishda mijozlar tajribasini, operatsion samaradorlikni va samarali marketingni ta'kidlaydi. Ushbu o'zgarishlarga moslashish turizmni barqaror rivojlantirish uchun juda muhimdir.