ZIYORATGOHLARNI RQQAMLASHTIRISH ORQALI TURIZM IMKONIYATLARINI NAMOYON ETISH VA RIVOJLANTIRISH. - Bozarov, Elyor (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
Maqolada ziyorat turizmi salohiyatini oshirishda hududlar turistik imiji va brendini yaratish masalalari yoritilgan.