ТURIZM INDUSTRIYASINING RIVOJLANISH OMILLARI - Bahodirov , Shohruh (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada turizm industriyasining rivojlanishi uchun zarur shartlar - bu, salomatlik va xavfsizlikning taʼminlanishi, infrastruktura va logistikaning yaxshilashi, turistik manzil va mahsulotlarning sifatliligi, turistik bozor va reklamaning samaradorlik darajasi tadqiq qilingan