MILLIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA MARKETINGNI O‘RNI - Baxriddinova , Dilobar (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada milliy turizmni rivojlantirishda marketingning o‘rni va ahamiyati haqida yoritilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan. Turizmda innovatsion yondashuvlar haqida ma’lumotlar ham. Maqola oxirida xulosa berilgan.