ҚЎҚОН ХОНЛИГИ ВА УСМОНЛИ ТУРКЛАР ЎРТАСИДАГИ ДИПЛОМАТИК АЛОҚАЛАР - Худойқулов, Тўлқин (YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLIY TURIZM ISTIQBOLLARI, 2024)
ҚЎҚОН ХОНЛИГИ ВА УСМОНЛИ ТУРКЛАР ЎРТАСИДАГИ ДИПЛОМАТИК АЛОҚАЛАР