Korporativ tarmoqlarda axborot xavfsizligini situatsion boshqarish modellari: Korporativ tarmoqlarda axborot xavfsizligini situatsion boshqarish modellari - Xoliqov , Ziyodulla (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Axborot xavfsizligi markazlari kiberxavfsizlikni ta‘minlashni istaydigan tashkilotlar uchun zarur xizmatdir. kiberxavfsizlikni ta‘minlash uchun Axborot xavfsizligi markazlari bir necha modellari mavjud. Ushbu maqolada biz mavjud modellarning imkoniyatlari va avfzalliklari va kamchiliklari haqida toʻxtalib oʻtamiz.