1-sinf o„quvchilariga “Informatika va AT” fanini o„qitishda loyiha daftaridan foydalanish.: 1-sinf o„quvchilariga “Informatika va AT” fanini o„qitishda loyiha daftaridan foydalanish. - Yaxiyaxonova , Muxiba (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Maqola 1-sinflar uchun ―Informatika va AT‖ fanini o‗qitishda ―loyiha daftari‖dan foydalanishning afzalliklarini, uning tuzilishi, individual ishlashga imkon berish, amaliy mashg‗ulotlarni taklif etish, baholash va hisob-kitoblarni tizimli olib borish, va yakunlashning muhimligi haqida gaplashadi. Bu afzalliklar loyiha daftari yordamida darslarni samarali va tuzilgan qilib o‗rganishni ta'minlash, o‗quvchilarni amaliy mashg‗ulotlarga yo‗naltirish va ularning o‗zlashtirilgan dasturlarini baholash uchun yaxshi vosita bo‗ladi. Maqola 1-sinflar uchun ―Informatika va AT‖ fanini o‗rganishda loyiha daftarining qanday foydali bo‗lishi haqida to‗liqroq ma'lumotlar beradi. Maqolada 1-sinfdagi o‗quv jarayonini modernizatsiya qilish va ―Informatika va AT‖ fanini o‗qitishda "loyiha daftari"dan foydalanishning muhimligi haqida ko‗proq ma'lumot berilgan. Maqolada "loyiha daftari"ning o‗quvchilarga amaliy mashg‗ulotlarni tayyorlashda va ta'lim jarayonini tartibga solishda muhim rolini ko‗rsatib berilgan