Ta‟lim sohasida – virtual texnologiya: Ta‟lim sohasida – virtual texnologiya - Razzoqov, I.D.; Davronova, M. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Bugungi kunda virtual tushunchasi keng ma‘noda qo‗llanilmoqda. Bularga virtual borliq, virtual mashina, virtual xotira, virtual disk, virtual aloqa, virtual sayohat, virtual sinf va h.k. Umuman olganda, virtual tushunchasi turli shakl va ma‘nolarda qo‗llanilib kelinmoqda va bir-biridan farqli ma‘nolarni anglatadi. Jumladan, multimedia tizimlarida virtual tushunchasi - virtual borliq ma‘nosini beradi.