Talabalarning algoritmlashga oid kompetentligini rivojlantirishda muammoli ta‟lim texnologiyasidan foydalanish imkoniyatlari: Talabalarning algoritmlashga oid kompetentligini rivojlantirishda muammoli ta‟lim texnologiyasidan foydalanish imkoniyatlari - Xamroyev, U.N. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda pedagogika oliy ta‘lim muassasalari talabalarining algoritmlashga oid kompetentligini rivojlantirishda muammoli ta‘lim texnologiyasidan foydalanishga doir taklif va tavsiyalar keltirilgan