Matematik analiz fanining ba‟zi murakkab masalalarini “MAPLE” amaliy dasturi paketidan foydalanib yechish: Matematik analiz fanining ba‟zi murakkab masalalarini “MAPLE” amaliy dasturi paketidan foydalanib yechish - Boboyarova,, PhD N. A.; O„rinboyeva, Z. O. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Matematik analiz fanida ―MAPLE‖ dasturidan samarali foydalanish, Matematik analiz fanining ba‘zi murakkab masalalarini ―MAPLE‖ amaliy paketidan foydalanib qanday yechish haqida so‗z boradi.