Ta‟lim modellari va dars jarayonini kompyuterlashtirish: Ta‟lim modellari va dars jarayonini kompyuterlashtirish - Karimova, N.O; Akbarova, Sh.A; Baxtiyorova, D. D. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Ta‘lim jarayonida foydalanishga mo‘ljallangan ko‘plab elektron o‘quv materiallari yaratilganki, unga elektron darslik, elektron o‘quv qo‘llanma, o‘rgatuvchi dastur vositalari kabilarni misol qilib ko‘rsatish mumkin. Ular o‘zida boshqarilish imkoniyati, interfaol uslublar, sun‘iy intellekt elementlari, hissiy moslashuvchanlik kabi xususiyatlar muvjudligiga ko‘ra ta‘limda ma‘lum samaradorlikni ta‘minlaydi. Ta‘limni kompyuterlashtirish muammosi tashki