Oliy ta‟lim tizimida innovatsion texnologiyalardan foydalanish: Oliy ta‟lim tizimida innovatsion texnologiyalardan foydalanish - Yusupova , Marjona; Raximova, Komila; Yaxiyaxonova , Muxiba (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada oliy ta‘lim tizimidagi innovatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati va uning ta‘siri, muammolari, yechimlari muhokama qilinadi. Maqola innovatsion texnologiyalar, masalan, sun‘iy intellekt, o‗qituvchisiz o‗qitish, virtual ta‘lim platformalari kabi muhim konseptlarni tahlil qiladi. Shuningdek, maqolada bu texnologiyalar ustida amalga oshirilgan tadqiqotlar, oliy ta‘lim muassasalarida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning turli o‗zgarishlarga olib kelishi, o‗qituvchilar va talabalar uchun bir qancha imkoniyatlarni ochishi kabi mavzular muhokama qilinadi