Bo„lajak o„qituvchilar kreativ kompetentligini rivojlantirishda kompyuterli ta‟lim texnologiyalaridan foydalanish: Bo„lajak o„qituvchilar kreativ kompetentligini rivojlantirishda kompyuterli ta‟lim texnologiyalaridan foydalanish - Rasulova, Zilola (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS OF APPLIED MATHEMATICS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kompyuter texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari, talabalarning kompyuter savodxonligini oshirish orqali, ularda axborot almashinuv malakalarini hosil qilish, individual, mustaqil-ijodiy ishlash ko‗nikmalarini rivojlantirish mazmuni izohlangan. Axborotning anʼanaviy va original turlari asosida o‗quv materiallarini talabaga yetkazib berishning multimediali vositalaridan samarali foydalanish imkoniyatlari mazmuni yoritilgan.